Dronkelap slaapt in auto midden op rijbaan

Gisteren lazen we al dat een man zijn kind wilde ruilen voor twee flessen bier. Nu treffen we nog een opmerkelijk voorbeeld aan van wat alcohol met iemand kan doen. Een dronken man lag namelijk afgelopen zondagnacht in Alphen midden op de rijbaan in zijn auto te slapen.

Agenten gingen rond 02.15 uur een kijkje nemen na een melding. De man reageerde in eerste instantie niet. De dienders probeerden hem wakker te schudden, waarna de man het rempedaal losliet en de auto langzaam vooruitreed. Een van de agenten trok hierop snel de handrem aan.

De bestuurder kwam uiteindelijk bij. Hij bleek bijna vier keer meer te hebben gedronken dan toegestaan. De Brabander zei dat een vriend van hem had gereden. Die zou na een woordenwisseling zijn uitgestapt en weggegaan. De Tilburger stelde vervolgens op de bestuurdersstoel te zijn gaan zitten.

De politie gelooft dit verhaal niet aangezien de versnellingspook op drive stond en de man een voet op de rem had.

De man krijgt proces-verbaal voor rijden onder invloed en moest zijn rijbewijs inleveren.

bron: www.nieuws.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>