Heb jij een maagverkleining gehad?

Het Centrum voor Eetstoornissen en Obesitas (Novarum), wil de behandeling verbeteren van mensen na een maagverkleining. Om die reden wil Novarum het onderzoek ‘Afvallen na maagverkleining’ realiseren. Heb je langer dan 9 maanden geleden zo’n operatie ondergaan, of een maagband laten plaatsen, dan kun je aan het onderzoek meedoen als je wilt. Dit kun je doen door een vragenlijst in te vullen. Je kunt je aanmelden vóór 31 januari 2015.

 

 

 

Met het onderzoek wil Novarum er achter te komen wat er na je maagverkleining of maagband gebeurt met je gewicht en eetlust.

Wil je meedoen aan het onderzoek? Dat kan via de website: http://www.afvallennamaagverkleining.nl/

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>