Multidisciplinaire behandeling geeft blijvend gewichtsverlies jonge kinderen

Als jonge kinderen tussen 3 en 5 jaar intensief worden begeleid met overgewicht en obesitas, heeft dat een blijvend gunstig effect op het gewicht en de middelomtrek, ook na 3 jaar. Het gaat hierbij om een multidisciplinaire behandeling, die zich niet alleen op het kind, maar ook op de hele familie richt. Lees het volledige artikel op http://www.nieuwsvoordietisten.nl

 

 

 

 

 

 

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>