Borstkanker en voeding

Breast Cancer Bands 2Oktober is de maand van Pink Ribbon, waarbij aandacht gevraagd wordt voor borstkanker. Vrouwen die de diagnose borstkanker krijgen komen in een rollercoaster van gevoelens terecht. Wat je daarbij deels zou kunnen helpen is een app. De app heet Robbin en richt zich op het vergroten van de mentale gezondheid.

Bij borstkanker speelt ook je lichamelijke gezondheid een rol. Lichamelijke klachten die zouden kunnen optreden zijn o.a. misselijkheid, ondergewicht, maar ook overgewicht. Voeding kan daarbij een belangrijke rol spelen. Vaak komen er dan ook vragen naar boven. Krijg ik wel voldoende voedingsstoffen binnen? Hoe kan ik de misselijkheid verminderen? Op welke manier kan ik op een gezonde manier afvallen? Een diëtist kan je hierbij helpen en houdt daarbij rekening met je wensen en leefpatroon.

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>