Pas op met chocolade van Mars!

De snoepfabrikant van Mars Nederland waarschuwt ons omdat in Duitsland stukjes plastic zijn gevonden in een marsreep. Niet alleen Marsrepen, maar ook Snickers, Milky Way Mini, Celebrations en Mini Mix worden teruggeroepen.
Het gaat om chocoladeproducten van Mars met een houdbaarheidsdatum tussen 19 juni 2016 en 8 januari 2017. In Nederland alleen al gaat het om ongeveer 4 miljoen repen. Het plastic is niet giftig. Bij het verwisselen van een leiding in de fabriek in Veghel is een afsluitdop in de chocola terechtgekomen. De snoepfabrikant onderneemt actie omdat het bedrijf wil uitsluiten dat iemand zich verslikt of stikt in een stukje plastic.

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>