Leuke blog over glutenvrij leven

Via de website van de Nederlandse Vereniging van Coeliakie kwam ik leuke blogberichten tegen van Nicolien. Zij en haar zoon moeten glutenvrij eten. Hierover schrijft ze op een leuke manier hoe ze daarmee omgaat. Vooral de blog over puberjongens die een meisje willen zoenen, maar dit niet kunnen doen als het meisje net een broodje heeft gegeten en hoe ze dit uiteindelijk oplossen! Ik zou zeggen: neem eens een kijkje op haar blog.

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>