Steeds vaker online boodschappen doen

Het aantal mensen dat via internet boodschappen besteld is aan het groeien. Als reden wordt vaak genoemd dat het tijd scheelt, geen zware boodschappen getild hoeven worden en dat ook buiten de openingstijden boodschappen gehaald kunnen worden. Nog een voordeel: mensen die snel in de verleiding komen om ongezonde dingen in huis te halen, worden minder snel verleid. Nadelen die worden genoemd zijn de bezorgkosten en dat verse producten zoals vlees en vis minder geschikt zouden zijn om online te bestellen. Zelf vind ik het niet erg om boodschappen te doen, maar dat heeft denk ik ook met mijn werk te maken, omdat ik het interessant vind om nieuwe producten te ontdekken. Daarnaast wil ik ook gewoon zien en voelen wat ik koop. Vooral met groente en fruit, dat wil ik het liefste zelf uitzoeken.
Wat ik me wel kan voorstellen is dat het handig is als je bijv. een groot feest geeft, je dan in ieder geval de houdbare en zware dingen laat bezorgen. En jij? Bestel jij weleens online je boodschappen?

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>