Nederlandse Coeliakie dag op 18 april

 

 

 

 

 

Op zaterdag 18 april vindt de Nederlandse Coeliakie dag plaats. Dit wordt georganiseerd via de NCV (Nederlandse Coeliakie Vereniging). Het wordt gehouden in Vianen , in hotel van de Valk.

Er is een glutenvrije markt en er komen diverse artsen spreken over nieuwe ontwikkelingen en er zijn ook diverse diëtisten die vragen kunnen beantwoorden. Er is een keuzeprogramma en je kunt zelf kiezen welke jou het meest interessant lijkt. Daarnaast kun je ook leren om  glutenvrij brood te bakken. Je kunt je zelfs opgeven voor een glutenvrije lunch als je dat wilt.

Kijk voor meer info op: https://www.glutenvrij.nl/page/Actueel/NCD-2015

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>