België legt pijpleiding aan voor: Bier!

In Begië willen ze af van de vrachtwagens die hun bier af en aan rijden door het historische stadscentrum van Brugge. Dit willen ze wel door een hele creatieve manier oplossen. Want onder het stadscentrum wordt een ongeveer 3 kilometers lange bierpijpleiding aangelegd. Dit zou beter voor het milieu zijn.

 

 

Dit is meteen wereldnieuws geworden. Vanuit allerlei landen is er belangstelling voor dit fenomeen. Er zijn al mensen die graag ook een aftakking van de bierleiding zouden willen hebben naar hun huis……… Maar dat gaat niet gebeuren.

Kijk voor het filmpje naar:http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/opmerkelijk/brugge-legt-bierpijpleiding-aan

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>