Nieuwe website over kanker en voeding

Er is nu een nieuwe website met betrouwbare en wetenschappelijk onderbouwde  informatie over de samenhang tussen voeding en kanker, van experts voor patiënten.

 

De site www.voedingenkankerinfo.nl is bedoeld voor (ex-) patiënten, familieleden van patiënten en alle andere mensen met belangstelling voor dit onderwerp. Behalve informatie over voeding tijdens de behandeling, bevat de site ook antwoorden op vragen over de preventie van kanker en voeding ná de behandeling van kanker. Kanker Info is een initiatief van het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL), de Wageningen Universiteit en de Landelijke Werkgroep Diëtisten Oncologie (LWDO).

Betrouwbare informatie
De initiatiefnemers achter de site constateren dat er steeds meer vraag is naar goede en betrouwbare informatie over voeding en kanker. De inhoud van de website wordt voortdurend aangevuld met nieuwe informatie.

Ondersteuning
De website Voeding & kanker Info wordt ondersteund door een adviesraad met daarin onder anderen patiënten, artsen, verpleegkundigen, diëtisten, wetenschappers en communicatieadviseurs. De website wordt financieel ondersteund door Alpe d’Huzes / KWF Kankerbestrijding.

Bron: http://voedingenkankerinfo.nl/

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>