Nieuwe locatie: Gezondheidscentrum Keizer Karelpark

Vandaag starten wij op een nieuwe locatie op de Lindepark 2 c-k te Amstelveen! We gaan in een gloednieuw gezondheidscentrum zitten, geheten Keizer Karelpark. In dit centrum zijn allerlei disciplines aanwezig, zoals huisarts, fysiotherapeut, oefentherapeut mensendieck en kinderpsycholoog. Tevens is er een Medisch Diagnostisch Centrum aanwezig. Voor meer informatie over onze spreekuurtijden check onze website.

TZ

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>