Ook genoeg van alle crash diëten?

Heeft u zich voorgenomen om nu wat aan uw gezondheid te gaan doen, dan is het programma van Totaal fit Amsterdam zeker wat voor u! Allerlei diëten geprobeerd? Sporten alleen is niet voldoende? Last van eetbuien? Verslaafd aan suikers? Bent u juist een emotionele eter? Toenemende gezondheidsproblemen? Totaal fit Amsterdam’ helpt u bij het aanleren van een nieuwe, gezonde leefstijl.’

Wij bieden u een intensief en gecombineerd programma van ruim 1 jaar met als doel uw leefstijl ten aanzien van eten en bewegen te veranderen. U volgt het programma samen met andere deelnemers, wij werken in kleine groepen van 6 tot 8 personen. Het programma bestaat uit individuele en groepssessies. Onze ervaring heeft ons ervan overtuigd dat het met elkaar volgen van ons programma vele voordelen heeft boven het zelfstandig starten van alleen een dieet. Je kunt elkaar in een groep motiveren, ervaringen met elkaar delen, samen naar mogelijke oplossingen zoeken, maar ook samen door moeilijke momenten heen komen. Bovendien is samen sporten gezellig en motiverend om te zien dat iedereen vooruit gaat. Na deze intensieve 3 maanden kunt u meedoen met het nazorgtraject. Dit zijn 6 bijeenkomsten per jaar die afwisselend door de psycholoog en de diëtist worden verzorgd.

Wij richten ons niet op één onderwerp, maar bieden u een intensief en gecombineerd programma met als doel om uw leefstijl ten aanzien van eten en bewegen te veranderen.

De kracht van ons programma is samenwerking:

  • Een intake en screening door een arts
  • Persoonlijke dieetadviezen door een diëtist
  • Wekelijkse groepsbijeenkomsten met psycholoog, diëtist en fysiotherapeut
  • Twee maal per week onder begeleiding van een fysiotherapeut trainen in groepsverband; onderling en in een rustige omgeving
  • De mogelijkheid om onbeperkt te trainen
  • Maximaal 8 personen per groep

Nieuwsgierig? Interesse in deelname? Vragen?

Geef je dan snel op, want vol is vol.

Voor meer informatie, vragen en kosten kijk op:

www.totaalfitamsterdam.nl

Locatie en contact:

CFF Kuiperij 7 A, 1185 XS Amstelveen.
Tel: 020-6445160
Email: [email protected]

 

Meer informatie en kosten: www.totaalfitamsterdam.nl

Totaal fit Amsterdam is een samenwerkingsverband tussen Diëtistenpraktijk Renate de Schaap, CFF en Arts/psycholoog Renate Schellekens, psycholoog Yvonne Greve

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>