Linda lijnt nog steeds!

Linda de Mol is nog steeds bezig met afvallen. Je kunt haar nog steeds volgen hoe ze het doet, waar ze tegen aan loopt en wat de resultaten zijn.

Velen beginnen nu met afvallen omdat de zomer in zicht komt. Op mijn spreekuur merk ik het ook. Mensen denken de komende 3 maanden nog even wat kilo’s kwijt te kunnen raken zodat de zomerkleding weer beter zit en de badkleding weer fraai staat.

Niets mis mee natuurlijk om een start met gezondheidswinst te maken, maar op langere termijn zou het ook goed moeten blijven gaan. En om dat voor elkaar te krijgen is er gedragsverandering nodig. Vaak wordt er gezegd: afvallen is niet zo moeilijk, maar het vasthouden wel! Je kunt hier hulp bij zoeken, zoals een leefstijlcoach of een diëtist. Samen kun je dan bespreken hoe je oude gewoonten om te buigen in nieuwe en deze vast te houden net zolang tot het als ‘normaal’ aanvoelt.

TZ

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>