Past bij alle eetculturen een dieetadvies?

In Nederland leven veel mensen uit verschillende culturen. Als u dan een dieetadvies nodig heeft,  willen wij u graag een advies geven die aansluit bij uw cultuur (geloof en leefwijze). Anders is het vaak veel lastiger om het advies te volgen en in het dagelijks leven toe te passen.

De diëtist heeft kennis van vele wereldculturen en houdt rekening met al uw eet-, drink-, en leefgewoontes. Naar onze mening is dit de enige manier om uw ‘nieuwe’ eetpatroon u eigen te maken. Wij geven een persoonlijk advies op maat. Tijdens de vervolgconsulten zullen we u verder begeleiden. We gaan dan dieper in op uw nieuwe eetpatroon en geven u allerlei praktische tips en adviezen. Bijvoorbeeld tips hoe u om zou kunnen gaan met bijzondere gelegenheden zoals feestjes, verjaardagen, feestdagen en tijdens vakanties.
Voor mensen met diabetes bestaan er ook video`s in het Turks, Arabisch en Engels. Deze kunt u vinden op de website van bloedsuiker

MB/RS

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>