Nieuwe app, de Koolhydraatkenner

Als u wilt weten hoeveel koolhydraten er in producten zitten, dan is de koolhydraatkenner app een hele makkelijke app om snel een product op te zoeken.
Voor mensen met diabetes is het van groot belang om te weten hoeveel koolhydraten ze binnen krijgen. Deze app geeft voor meer dan 1000 producten de hoeveelheden koolhydraten aan per hoeveelheid, zoals een glas of schaaltje. De koolhydraatkenner app is ontwikkeld door diëtisten en artsen van Diabeter, het Nationaal kenniscentrum voor diabetes.
Mocht u een koolhydraatarm dieet volgen, dan kan het ook handig zijn om meer inzicht in het aantal koolhydraten te krijgen.

RS

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe app, de Koolhydraatkenner

 1. Karin B

  Handige app en voor wie behalve de koolhydraten ook de Kcal etc. wil weten kan ik de app ‘Voedingswaardetabel’ aanraden. Hier kun je voor voedingsmiddelen alle voedingswaarden bekijken, per portie én per 100 gram.

    /   Reply  / 
  1. diëtistenpraktijk Renate de Schaap Auteur

   Beste Karin, dank je wel voor je tip. Dat is zeker een handige app.

   Met vriendelijke groet,

   Renate de Schaap
   Diëtistenpraktijk Renate de Schaap

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>