Fristi met luizenbloed

Tegenwoordig wordt er in heel veel voedingsmiddelen gebruik gemaakt van “natuurlijke” kleurstoffen, maar wist u ook dat als natuurlijke rode kleurstof vaak luizenbloed wordt gebruikt? Op etiketten staat dan natuurlijk niet luizenbloed, maar karmijnzuur of cochenille of E120. In Fristi zitten meer luizen dan fruit, aangezien er maar slechts 0,01 procent aardbeien in het drankje zitten!
Kijk zelf maar naar het filmpje van Kobe Ilsen en Danira Boukhriss in hun programma ‘Over Eten’ op VRT één.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>