Afvallen met hulp

Hoe vaak hoor je wel niet dat in je eentje bezig zijn met afvallen snel verslapt, je stopt bij 1 keer tegenvallend resultaat en niet echt werkt omdat er geen stok achter de deur is.

Voor al deze mensen is ‘een hulp’ de uitkomst! Op verschillende manieren kan deze gevonden worden. In de vorm van een app (calorieën bijhouden, zeggen hoeveel calorieën je nog mag eten/drinken, hoe lang je nog moet bewegen) of in de vorm van een groep (elke week bij elkaar komen, tips uitwisselen, wegen en elkaar motiveren) of individuele coaching van diëtist, beweegcoach, leefstijladviseur, personal trainer.

Kijk wat bij jou past en zoek de hulp die er voor zorgt dat je je streven (fysiek, gewicht, kledingmaat, gezondheid) haalt. Probeer niet in termen als ‘zwak van mij’ of ‘ik moet het toch zelf kunnen’ te denken.  Het gaat er om dat je het inzicht hebt over hoe jij bent en wat werkt/ jij nodig hebt. Als je daar aan toe geeft, kun je het wel!

TZ

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Afvallen met hulp

 1. Bianca

  echte Dikmakers zijn:
  smaakversterkers,MSG, vetsin, gemodificeerd (mais)zetmeel,zoetstoffen, zitten overal in wat light en vetarm is (zoetjes,medicatie, vleeswaren optimmel, meeste zuiveldrankjes/ontbijtjes, zo zit oook overal suiker, fructose in.
  te weinig goede vetten, heb je nodig voor de verbranding, dus afvallen en voor de in vetoplosbare vitaminen (A, D3, E, K2)

  wijwordenwakker,org/ cholesterol,zoetstoffen, suiker, boter versus, margarine, transvetten, fructose.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>