Lekker koken met minder zout; de Kruidenwijzer

Kruiden en specerijen zijn natuurlijke smaakmakers. Ze geven kleur, geur en smaak aan uw gerechten. Zout toevoegen is dan niet meer nodig. Deze kruidenwijzer helpt u om smaakvol te koken met minder zout. Kies voor elk gerecht een of meerdere kruiden en combineer in principe niet meer dan drie verschillende kruiden.In de meeste keukens wordt er nog steeds te veel zout gebruikt. Weet u hoeveel zout we dagelijks nodig hebben? 6 gram en de meeste mensen zitten boven de 9 gram per dag! In heel veel kant- en klare kruidenmixen zit heel veel zout, waar vaak niet aan wordt gedacht. Deze handige kruidenwijzer helpt u bij het samenstellen van uw eigen mixen maar dan zonder zout. De kruidenwijzer is ontwikkelt door de Nierstichting Door hier te klikken kunt u de kruidenwijzer bestellen.

(RS)

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>