Tv Programma over gluten op 2 april

Het programma de Keuringsdienst van Waarde besteedt donderdag 2 april aandacht aan gluten en glutenvrije producten. Er wordt besproken wat gluten nu precies zijn en de reden waarom het glutenvrije dieet  zo populair is, ook bij mensen die geen diagnose hebben van een glutenallergie. Aan het woord komen artsen, wetenschappers en consumenten die bewust willen eten.  De Nederlandse Coeliakie Vereniging heeft ook een informatieve bijdrage geleverd aan de uitzending. Wanneer: Keuringsdienst van Waarde: donderdag om 20.25 uur op NPO3 bij de KRO.

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>