Goede voornemens: Nieuw Leefstijl programma

Heeft u zich voorgenomen 2015 te starten om wat aan uw gezondheid te gaan doen, dan is dit programma zeker wat voor u! Dit nieuwe leefstijltraining programma wat ontwikkeld is door Totaal Fit Amsterdam.
Allerlei diëten geprobeerd? Sporten alleen is niet voldoende? Last van eetbuien? Verslaafd aan suikers? Bent u juist een emotionele eter? Toenemende gezondheidsproblemen?
“Totaal Fit Amsterdam’ helpt u bij het aanleren van een nieuwe, gezonde leefstijl. Wij richten ons niet op één onderwerp, maar bieden u een intensief en gecombineerd programma van 3 maanden waarin u aan de slag gaat met de verschillende oorzaken van overgewicht. Het doel is om uw leefstijl ten aanzien van eten en bewegen te veranderen.
De kracht van ons programma is samenwerking:

  • Een intake en screening door een arts
  • Persoonlijke dieetadviezen door een diëtist
  • Wekelijkse groepsbijeenkomsten met psycholoog, diëtist en fysiotherapeut
  • Twee maal per week onder begeleiding van een fysiotherapeut trainen in groepsverband; onderling en in een rustige omgeving
  • De mogelijkheid om onbeperkt te trainen in de trainingszaal van het Centrum voor Fysiotherapie en Fysiotraninig (CFF)
  • Maximaal 8 personen per groep

Vanaf januari 2015 start Diëtistenpraktijk Renate de Schaap in samenwerking met CFF en stichting Floresz (arts en psycholoog) een 3 maanden durend gecombineerd leefstijlprogramma met als doel uw leefstijl ten aanzien van eten en bewegen te veranderen. Wij richten ons niet op één onderwerp, maar bieden u een intensief programma waarin u aan de slag gaat met de verschillende oorzaken van overgewicht.

Nieuwsgierig? Interesse in deelname? Vragen?

Kom dan 15 januari om 19.15-20.15 uur naar onze informatie avond.

Start eerstvolgende programma: kijk op www.cff.nu

Locatie en contact:

CFF Marquette 44, 1081 AH Amsterdam.

Tel: 020-6445160 Email: [email protected]

Meer informatie en kosten: www.cff.nu

Totaal fit Amsterdam is een samenwerkingsverband tussen Floreszzorggroep (www.floresz.nl), Diëtistenpraktijk Renate de Schaap (www.dietistennet.nl) en Centrum voor fysiotherapie en fysiotraining (www.cff.nu)

(RS)

 

 

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>