Diabetes 2 en leefstijlcoach

Wilt u graag gezonde keuzes maken in uw leven maar vindt u dit moeilijk? Misschien is de Digitale Leefstijlcoach van DIEP (Diabetes Interactief Educatie Programma) dan iets voor u?
De Digitale Leefstijlcoach is een computergestuurd programma dat mensen met diabetes type 2 helpt bij het maken van gezonde keuzes. Zo kunt u de leefstijlcoach gebruiken als u wilt stoppen met roken, meer wil gaan bewegen of gezonder gaan eten en drinken.

DIEP® is een site voor mensen met type 2 diabetes en hun zorgverleners. Het programma kan ingezet worden bij zelfeducatie en -management. DIEP volgt de Nederlandse richtlijnen voor goede diabeteszorg en wordt regelmatig aangepast aan nieuwe ontwikkelingen. Het programma is ontwikkeld vanuit het Academisch Ziekenhuis en de Universiteit van Maastricht, met steun van diverse organisaties.

www.diep.info/diabetes-digitale-leefstijlcoach

MB

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>