2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Logo zwangerschap en alcohol

  1. rob

    lijkt mij een verstandig besluit om dit in te voeren !

      /   Reply  / 
  2. zwanger worden tips

    Ik vind het te ver gaan dat dit logo op alle alcoholhoudende dranken moet worden geplaatst. Mensen moeten hun eigen verantwoordelijkheid kunnen opnemen. Volgens mij zijn er ook andere campagnes mogelijk ter sensibilisering.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>