Alternatief bij lactose-intolerantie: Rijstmelk van rice dream

Rijstmelk producten:

Dream dranken zijn 100 % plantaardige en natuurlijke dranken op basis van rijst of haver. Rice Dream en Oat Dream bevatten heel weinig verzadigde vetten en helemaal geen cholesterol. De licht zoete smaak, die Dream-dranken krijgen, is afkomstig van natuurlijke suikers die vrijkomen tijdens de fermentatie van rijst en haver.

Dream-dranken zijn ideaal als u lactose-intolerant bent of allergisch voor melkproteïnes. Wilt u minder of geen dierlijke producten eten? Dan zijn Dream-dranken een natuurlijk alternatief. De lichte textuur is makkelijk verteerbaar en wordt snel opgenomen in uw stofwisseling. Er zijn verschillende smaken: bio, naturel, vanille, hazelnoot/amandel en chocolade. Alleen bij de chocoladevariant zijn suikers toegevoegd. Meer informatie: http://www.tastethedream.eu

(MB)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>