Valentijnsdag

14 februari is het weer zover, dan is het Valentijnsdag. Als je dan zoekt op “eten” en “aphrodisiac” levert dat een stroom van lijstjes met lustopwekkende hapjes en drankjes op. De bekendste voorbeelden zijn oesters, champagne, eieren, asperges, chocolade en honing. Heb je een romantisch diner gepland voor Valentijnsdag? Verwacht dan geen wonderen van deze ingrediënten want helaas, ze werken namelijk niet. Maar wat dan wel?

 

 

 

 

Het is nooit wetenschappelijk aangetoond dat bepaalde voedingsmiddelen een erotiserende werking zouden hebben. Toch blijven deze mythes bestaan. Een romantisch diner is dus eerder een kwestie van de juiste sfeer creëren. Voor veel mensen is Valentijnsdag een mooie gelegenheid om wat extra aandacht aan elkaar te schenken. En wie waardeert nu niet een mooi gedekte tafel en een verrassingsdiner, met of zonder oesters en champagne?

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>