Heerlijke visschotel met geroosterde groenten

Wilt u de Paasdagen ook slank doorkomen? Dan is dit een heerlijk en slank gerecht.
Voor dit gerecht is 20 minuten bereidingstijd nodig. U heeft dus nog genoeg tijd over om paaseitjes te zoeken. Het gerecht is voor 4 personen.  Ingrediënten
500 g Kabeljauwfilet
1 teen knoflook, geperst
1 potje tapenade van zongedroogde tomaten (140 g)
1 courgette, in lange plakken
1 gele paprika, in lange repen
1 rode ui, in partjes
2 tomaten, in parten
2-3 el olijfolie

Materialen
grillpan
lage ovenschaal, ingevet

Bereiden
Verwarm de oven voor op 225 °C. Wrijf de kabeljauwfilet in met zout en peper en leg ze naast elkaar in de ingevette ovenschaal. Meng de knoflook door de tapenade en strijk het mengsel over de vis uit. Schuif de schaal in de oven en laat de vis in 15 minuten gaar worden. Bestrijk de courgette, paprika, ui en de tomaat dun met olijfolie en rooster ze in een hete grillpan in 4-6 minuten mooi bruin en beetgaar. Schep de groente op een bord, strooi er zout en peper over en serveer met de vis. Lekker met aardappelpuree of gebakken aardappelen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>