Filmpje over gluten

De Nederlandse Coeliakievereniging heeft een filmpje waarin de zin en onzin van gluten wordt besproken. In dit filmpje wordt glutensensitiviteit niet echt serieus genomen, terwijl het in Nederland wel als ziektebeeld erkend wordt.

 

 

 

 

Het komt vaak voor dat mensen zeggen dat ze last hebben van gluten, terwijl dit nooit door een arts is gediagnostiseerd. Of dat ze willen afvallen door geen gluten te eten. Via de website van de NCV kun je het filmpje bekijken en  allerlei stellingen over de zin en onzin van gluten bekijken.

Zie: https://www.glutenvrij.nl

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>