Zon in Nederland!

Eindelijk, het wordt warmer in Nederland! We weten het allemaal, de ene dag schijnt de zon en de volgende dag lijkt het wel weer herfst. Toch moeten we de temperaturen op de mooie dagen niet onderschatten en ons eten hieraan aanpassen. Een van de belangrijkste dingen is het drinken van voldoende water. Het wordt inderdaad zo vaak benadrukt, maar toch komen wij veel mensen tegen die nog niet voldoende drinken. Of we nou achter het bureau zitten of lekker in de zon: water is belangrijk. Het is namelijk niet voor niets dat ons lichaam voor 50-65% uit water bestaat! Vind je water saai? je kan het lekker maken door er wat stukjes komkommer en citroen doorheen te doen of juist met fruit zoals aardbeien en munt.

Ook is dit weer natuurlijk ideaal voor lichte maaltijden zoals salades. Nou hoeft deze salade niet altijd alleen maar uit sla te bestaan, maar kan je ook gebruik maken van bijvoorbeeld rauwe spinazie. Je kan ook gebruik maken van wat je tegenkomt in je koelkast. Denk aan de restjes van de vorige dag. Zo voorkomen we ook gelijk dat er onnodig veel wordt weggegooid! Het belangrijkste is om voldoende te variëren met gezonde producten en kies voor producten die passen bij het seizoen.

Veel zon plezier!

(AH)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>