Top restaurants koken met minder zout

Het is de ongezouten waarheid dat de meeste mensen in Nederland te zout eten. Ongeveer een kilo per jaar te veel. En dat is slecht voor je nieren. Rond world Kidney day (9 maart) maakt de Nierstichting het je extra makkelijk om te minderen met zout. Proef zeven dagen lang hoe smaakvol en lekker minder zout eten is met ons zoutbewuste weekmenu. Ga naar de 7 zoutbewuste recepten

Proef de ongezouten waarheid. Toprestaurants in ‘t Gooi en Amsterdam serveren tijdens de restaurant driedaagse op 7, 8 en 9 maart een smaakvol zoutbewust menu.

Reserveer nu bij één van de bijna 20 toprestaurants! Vermeld bij je reservering Nierstichting – proef de ongezouten waarheid. Reserveer nog snel! Bijna 20 toprestaurants in ‘t Gooi en Amsterdam serveren op 7, 8 en 9 maart een smaakvol zoutbewust menu. Reserveer nog snel een tafeltje en proef de ongezouten waarheid!

RS

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>