Wandel mee over de rode loper

Draag  jij een warm hart toe aan nierpatiënten? Doe dan mee aan dit bijzondere wandelevenement en de Nierstichting rolt  dan graag de Rode Loper voor je uit!
Op zaterdag 22 april 2017 organiseren de Nierstichting en de NVN het meest bijzondere wandelevenement van Nederland: de Rode Loper. In het rood gaan we op pad door het Goois Natuurreservaat. Vanaf het startpunt in de Grote Kerk in Naarden kun je kiezen uit drie heerlijke wandelroutes van 5, 10 of 20 km. Samen halen we geld op voor de draagbare kunstnier en laten we nierpatiënten ervaren dat zij er niet alleen voor staan.
VIP
Iedereen die zich inzet voor de draagbare kunstnier, is voor ons een VIP. Dus leggen wij je tijdens de Rode Loper in de watten. Met entertainment, versnaperingen, een fotoshoot, BN’ers en nog veel meer. Het wordt een onvergetelijke wandeldag, samen met andere nierpatiënten en hun naasten, vol verrassingen en plezier.

Draagbare kunstnier
Elke stap op de Rode Loper is een stap richting de draagbare kunstnier. Die geeft nierpatiënten meer vrijheid. De ontwikkeling ervan is al ver, maar we zijn er nog niet. Daarom krijgen alle deelnemers van de Rode Loper een eigen actiepagina om geld in te zamelen. En blijven we lopen tot de draagbare kunstnier er is.
Wandel je met ons mee? Schrijf je dan nu in op rodeloper.nl!

RS

Bron (nierstichting en de NVN)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>