Diabetes Challenge Amstelveen 2016

Dit jaar is er weer een Challenge, een wandeltocht van 20 of 10 km op 12 november. ECHTER niet alleen meer voor mensen met diabetes, maar voor iedereen!! In samenwerking met Atletiek Vereniging AV Startbaan Amstelveen zijn er een aantal wandelgroepen gestart. Er is een beginnersgroep, welke begeleiding krijgen van een wandelcoach en een gevorderde groep, zij wandelen zelfstandig zonder coach.
Voor deze Challenge is er nog plek voor mensen die wandelen leuk vinden. Of je nu een beginner of een gevorderde wandelaar bent, iedereen is welkom!
Er zijn verschillende groepen met wandelcoaches, die de beginnende wandelaars professioneel begeleiden. Verantwoord wandelen is niet alleen goed voor je gezondheid, maar is ook leuk. Je zit lekker in je vel en je voelt je beter als je voldoende beweegt. Extra lichaamsbeweging heeft bovendien een aantal sociale aspecten; wandelen is onderdeel van een gezonde lifestyle. Iedereen weet dat wandelen gezond is, maar weet je wel hoe goed het voor je is? Bewegen is niet alleen een oplossing voor je lichamelijke klachten en suikerziekte, maar kan ze ook nog eens voorkomen! Wij steunen dit project omdat wij graag iedereen willen stimuleren om te bewegen.
Door middel van trainingen kan er naar een doel gewerkt worden om een afstand van 5, 10, 20 of 30 km te lopen. Het komende evenement is de Diabetes Challenge Amstelveen op 12 november 2016 met een mooie wandelroute door Amstelveen en het Amsterdamse Bos. Klik hier voor meer informatie/aanmelden. (RS)

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>