Scholen beginnen weer, dagelijks ritme terug

Herken je dit dat tijdens de grote vakantie de dagen anders lopen, omdat je kinderen 6 weken vrij zijn? Je normale ritme/routine is vaak weg. Maar nu de scholen weer beginnen en zelfs in regio midden al begonnen zijn, komt het dagelijkse ritme weer terug.

Voor veel cliënten van mij is dat wel fijn, want daar hangen ze ook hun eetritme aan op. Als een soort van kapstok. Een goed passend eetritme is erg belangrijk voor energiepeil en gewicht. Je merkt dat ook meteen als je je leefstijl aanpast.

Heb je hier zelf moeite mee, met leefstijl aanpassen, of wil je er sowieso professionele begeleiding bij, neem dan contact met ons op.

TZ

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>