Zomers dagmenu met zalm

Laatst werd ik gevraagd om een zomerse bijdrage te leveren aan het wijkkrantje van Keizer Karelpark in Amstelveen.

Voor de variatie leuk om als diëtist ook deze werkzaamheden te hebben.

Een kleine intro: Nu de zomer er aankomt, is het wel fijn om lichter en frisser te eten. Gerechten als maaltijdsalades en meer rauwkost op de boterham wordt meer aantrekkelijk in ons hoofd als het warmer weer is. Meer drinken is ook makkelijker als het zomer is. Probeer eens water met een smaakje; best lekker!

Voor het zomerse dagmenu lees verder via deze link 

TZ

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>