Goed idee: begin nu al met gezonder worden!

Hoe vaak gaan mensen niet pas op 1 januari, in het nieuwe jaar, beginnen met hun gezondheid te verbeteren? Zonde, denk ik dan altijd. Waarom nu al meer achterstand opbouwen, die je dan extra moet weg werken in het nieuwe jaar? Gewoon nu beginnen! Er is altijd wel wat aan de hand in het leven. Feestdagen, vakanties, verjaardagen, etentjes, als het goed is, horen deze zaken nou eenmaal in het leven. Dus nu al mee leren omgaan geeft al voordeel voor de volgende keer dat het voorkomt.

 

 

Denk van tevoren na over hoe je bijzondere gelegenheden er uit zien; wat zijn je valkuilen dan en hoe wil je er vanaf nu mee omgaan? Het hoeft niet meteen afzien of saai te worden. Kies wat  voor jou belangrijk is, het speciaal maakt en wees over de minder belangrijke aspecten kritischer en laat deze weg of doe er niet aan mee.

Veel succes!

TZ

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>