Vandaag voldoende water drinken!

Voor vandaag is de voorspelling dat het 25 graden of hoger wordt.  Voldoende water drinken is altijd belangrijk, maar op warme dagen zoals vandaag des te meer. Je lichaam gaat zweten om de lichaamstemperatuur te normaliseren. Als je te weinig drinkt kun je last krijgen van hoofdpijn en vermoeidheid.

 

 

 

 

Daarnaast  is water belangrijk voor het afvoeren van afvalstoffen en is het goed voor je huid. Je kunt jezelf controleren om te zien of je voldoende drinkt via je urine. Deze mag niet geel zijn, wel lichtgeel, maar het liefst bijna kleurloos. Sommige vitamines (B vitamines b.v) kunnen  de urine geel kleuren, dus als je die gebruikt, dan kun je het minder goed inschatten. Vooral voor oudere mensen is het belangrijk om voldoende te drinken, vaak hebben zij weinig dorstgevoel.

Je kunt  het water stijlvol presenteren met wat schijfjes citroen en/of muntblaadjes en het geeft net wat extra`s aan de smaak!

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>