Meerwaarde diëtist bij lancering Juicer

Onlangs werd er door een PR bedrijf een nieuwe juicer van een klant van hen gelanceerd. Hierbij werd aan ons gevraagd of er een diëtist aanwezig kon zijn om vragen te beantwoorden en ook een leuke introductie over sapjes en smoothies te houden. Uiteraard was dat mogelijk!

 

 

 

Er waren bloggers van bekende tijdschriften en andere media aanwezig die uiteraard de juicer mochten uitproberen met alle aanwezige groente- en fruitsoorten  en over de juicer (verschillende recepten uitproberen en er foto’s van maken) zullen bloggen. Er werden veel vragen gesteld over hoe gezond is een sapje eigenlijk en de superwerking van superfoods. Ook persoonlijke vragen over medische aandoeningen en bijbehorende dieetrichtlijnen zijn besproken.

Het was een informatieve, actieve en gezonde ochtend!

TZ

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>