Bevat bier minder alcohol dan wijn?

Wijn heeft een hoger alcoholpercentage dan bier, maar de standaard glazen zijn daarop aangepast.
Een bierglas is groter dan een borrelglas of wijnglas. Zo bevat elk glas ongeveer 10 gram alcohol.

 

 

 

Daarnaast bevatten mixdrankjes en likeurtjes ook nog veel suiker en/of room waardoor ze veel meer calorieën bevatten, dus neem deze drankjes met mate als u op uw gewicht wilt letten. Voor vrouwen is het advies max. 1 glas alcohol per dag en voor mannen max. 2 glazen, maar het liefst niet elke dag. Bijvoorbeeld alleen in het weekend en/of bij speciale gelegenheden.

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>