Win gratis een jaar wonen!

A.s zondag 15 december geeft Spelpunt een geweldige hoofdprijs weg!! Een jaar gratis wonen!
Bezoekers die zondag 15 december tussen 18:00 en 22:00 binnen een Spelpunt spel actief zijn, maken automatisch kans op de hoofdprijs van een jaar gratis wonen. Je huur of hypotheek wordt dan voor 1 jaar betaald door Spelpunt. Verder zijn er ook allerlei andere prijzen te winnen.

GamePoint maakt online spellen. Die spellen speel je altijd met- en tegen anderen. We plakken er vervolgens ook nog eens een (hele) actieve chat aan vast en mensen kunnen vervolgens naar hartenlust spelen en chatten. In Nederland doen we dat onder de merknaam Spelpunt.
Spelpunt bestaat in Nederland nu 15 jaar. In die 15 jaar is meer dan de helft van de Nederlandse bevolking (meer dan 8 miljoen unieke mensen) weleens bij www.spelpunt.nl/winterwonderweek geweest. 10 jaar geleden was ons dart spel heel populair onder studenten, 5 jaar geleden was ons grootste spel Klaverjassen onder 50+ers en nu zijn Bingo onder huisvrouwen en WoordTornado onder een breder publiek ongeveer even populair.
Bij de spellen ligt de nadruk op het leren kennen van je medespelers, er in de loop der tijd veel relaties ontstaan op het platform. Heel veel levenslange vriendschappen zijn ontstaan onder een potje dobbelen, maar ook romantische relaties bloeien weleens op. Zo zijn er in de afgelopen jaren tientallen Spelpunt huwelijken afgesloten en vul je met alle Spelpunt baby’s in de tussentijd ook een flinke klas.

Elk jaar weer heeft spelpunt in december een grote online actie. Hierbij geven ze een week lang leuke prijzen weg aan mensen die online zijn binnen de (gratis) spellen van spelpunt. Op die manier hebben ze in het verleden al Auto’s, TV’s en computers weggeven. Een leuke twist die ze vaak hebben is dat ze voor sommige van de kleinere prijzen (iPads), vaak bij de winnaar langs gaan met ons camera team en de winnaar daar ter plekke een tweede winnaar laten kiezen die OOK een iPad krijgt. Als klapper op de vuurpijl hebben ze dan Zondag ook nog eens een jaar gratis wonen in de aanbieding voor 1 gelukkige speler. De precieze prijzen vind je op www.spelpunt.nl/winterwonderweek

Misschien denk je nu waarom vermelden ze dit nu op deze blog? Het goede van een spel doen bij www.spelpunt.nl is dat wanneer je een moeilijk moment hebt bij het volgen van een dieet, je dit afleiding kan geven.
Bijvoorbeeld later op de avond, wanneer je trek krijgt en moeite hebt om de verleiding te weerstaan Dan kan een spel spelen bij www.spelpunt.nl  je helpen hierover heen te komen.

(RS)

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>