Vergoeding dieetadvisering in 2013

Aan het einde van het jaar kijkt iedereen naar zijn zorgverzekering en of die nog wel de juiste dekking heeft.

Ben je op zoek naar een zorgverzekering die dieetadvisering vergoedt? Independer.nl heeft hier op een rijtje gezet wat de vergoedingen per zorgverzekeraar zijn. In de basisverzekering is voor 2013 weer 3 uur dieetadvisering opgenomen, nadat dit in 2012 uit het pakket was gehaald.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>