Dieetadvisering moet in het basispakket blijven!!

Vrijdag 10 juni heeft de Minister van VWS (Edith Schippers) het voorstel in de ministerraad besproken om de dieetadvisering uit de basisverzekering te halen. Dit is een slechte zaak, omdat u dan vanuit de basisverzekering GEEN vergoeding meer zult krijgen. Het voorstel maakt onderdeel uit van het voorstel tot bezuinigingen in de geestelijke gezondheidszorg.

De Nederlandse Vereniging van Diëtisten heeft een brief opgesteld waarin u kunt kenbaar maken dat u het hier niet mee eens bent.

Met een handtekeningenactie wil de NVD voorkomen dat dieetadvisering uit het basispakket gaat. Hiervoor vragen we de medewerking van u ALLEN.

Door op de onderstaande link te klikken, kunt u aangeven dat u vindt dat de 4 uur vergoeding een noodzakelijke ondersteuning is bij de dieetbehandeling.
Voor de link, klik hier.

We hopen dat u massaal meewerkt aan deze actie. Hoe meer steunbetuigingen we ontvangen, des te beter dit is voor onze positie als diëtist, en hoe meer kans dat de vergoeding blijft zoals het is.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>