Google Body laat je organen zien

Altijd al willen weten waar precies je maag of darmen zitten en hoe dit er uitziet?
Vanaf nu kan dit met Google Body. Met Google Body kun je in 3D browsen door het menselijk lichaam. Van de buitenkant (huid) tot dieper in het lichaam, de organen. Ook de lagen ertussen, bijvoorbeeld de spierweefsels en bloedbanen. Je pelt het lichaam als het ware laag voor laag af.

Je kunt het lichaam alle kanten op kantelen en draaien en er van alle kanten naar kijken en er op in- en uitzoomen. Ook kun je met Google Body zoeken naar specifieke onderdelen van je lichaam.

Aan de rechterkant van de startpagina vinden we de zoekfunctie. Zoeken in het Nederlands kan (nog) niet. Wanneer we de Engelse term ‘stomach’ (maag) intypen zoomt de bodybrowser gelijk in op die laag van het lichaam. En de maag krijgt het labeltje ‘stomach’ opgeplakt.

Google body functioneerde alleen onder Google Chrome Beta goed. Deze kun je hier downloaden.

Als je dit gedaan hebt kun je Google body hier vinden

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>