Energie uit een blikje

Als je een blikje energiedrank drinkt, denk je dat je je daarna topfit voelt. Maar is dat  eigenlijk wel zo? Je kunt je na het energiedrank beter concentreren.  Dat komt omdat er cafeïne in een energiedrank zit. Daardoor blijf je langer wakker en ben je alerter.Maar helaas zitten er wel ongeveer 98 calorieën in een blikje. Bovendien is het absoluut geen dorstlesser! Je droogt er juist van uit! Heb je dus enorme dorst, neem dan een lekker glas water.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>