Sonja Bakker wordt Sonja miss Etam.

Sonja Bakker gaat het breder aanpakken. Ze gaat zich meer richten op lifestyle. Bakker had al eerder een deal gesloten met Super de Boer maar wil het breder gaan aanpakken. Ze wil graag dat mensen zich happy voelen van binnen en van buiten!  Bakker heeft een deal gesloten met miss Etam, daar zijn tegenwoordig door haar goedgekeurde kledingstukken te vinden. Ze zijn te herkennen aan het label Sonja’s keuze.

Sonja Bakker heeft niet alleen door de collectie van Miss Etam geneusd. Ze heeft ook speciaal voor het damesmodeketen het boek Lekker in je vel met Sonja geschreven. In het boek zijn naast haar gebruikelijke recepten ook kledingtips en metamorfoses te vinden.

Telegraaf

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sonja Bakker wordt Sonja miss Etam.

  1. frieda

    Leuk , maar wie trapt er nog in ??

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>