WeightWatchers: Wat zegt de weegschaal na 1 week WeightWatchers?

sandra1Ik heb de 1e week trouw WeightWatchers gevolgd/bijgehouden. De weegschaal liet maandagochtend 11 maart 2013 ook een heel goed resultaat zien. Namelijk 80,0 kg! De eerste week ben ik 3,4kg afgevallen en ook een aantal centimeters verloren. Dit is weer een extra stimulans om vol goede moed weer door te gaan. Ik heb hierdoor ook mijn eerste mijlpaal van 3 kg gehaald. De maandagochtend kon niet beter beginnen.

Helaas kregen we maandagmiddag slecht nieuws. Een familielid was overleden. Normaal gesproken zou ik echt heel veel slechte dingen gaan eten. Niet alleen kleine porties, maar dan ook echte grote porties ervan. Het is mij toch gelukt om dit te beperken. Ik heb afgelopen week wel meer van mijn week extra punten opgebruikt, maar het is echt binnen deze punten gebleven. Ik heb er zelfs nog een paar over.  Dat is al een hele grote stap vooruit. Normaal zou ik na slecht nieuws of een vervelende gebeurtenis alleen maar aankomen.

Afgelopen week heb ik het hardlopen weer opgepakt (3x in de week) en mijn Zumba doorgezet (1x per week).

De maaltijden die ik at zijn qua porties veel kleiner geworden en daar zit toch het grootste punt. Het was altijd “oh doe nog maar een bordje”. Lieten de kindjes iets staan, dan was dat zonde om weg te gooien,  mama eet het wel op. Iedereen om je heen is het ook gewend om snoep, koek of extra eten aan te bieden en dat is een hele kluif om daar nee op te blijven zeggen. Voor hun is het ook een gewoonte geworden die doorbroken moet worden.

Wederom ben ik heel benieuwd wat de weegschaal maandagochtend zal aangeven. Ik denk niet dat ik aangekomen zal zijn, want mijn kleding gaat echt duidelijker losser zitten, mijn riem kan ik al 2 gaatjes kleiner zetten en een aantal broeken gaan weer op een normale manier dicht. Ondanks dat ik toch meer gegeten heb dan de 1e week, maar toch binnen de punten ben gebleven. Spannend!

Liefs Sandra

Wil je ook meedoen met Weight Watchers Online? Meld je hier nu gratis aan!

Sandra is aan het afvallen met behulp van Weight Watchers. Zij vertelt voor Blog.nl haar verhaal en haar ervaringen. Wekelijks geeft ze een update hoe het haar afgaat en wat haar bevindingen zijn van het Weight Watchers programma.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>